ZAHVALA POVODOM KROSA HALS-A

ZAHVALA POVODOM KROSA HALS-A

Atletski klub Koprivnica je 04.11.2023. godine prema kalendaru HAS-a i HALS-a organizirao Pojedinačno prvenstvo u krosu Hrvatske atletske lige sjever.

Vremenski uvjeti prilikom organizacije događaja i postave staze nam nisu išli na ruku, no na kraju je i vrijeme posustalo te je organizacija uspješno provedena na koprivničkom gradskom sajmištu, popularno poznatoj Bašći, uz malo prohladne, ali suhe vremenske uvjete. Ovom prilikom bili smo domaćini za 22 regionalna kluba uz sveukupno prijavljenih 299 atletičara.

Utrka se odvila na prelijepoj travnatoj stazi, za koju smo na početku mislili da će se, od silne kiše, pretvoriti u plitko jezerce, no na kraju se i voda povukla i trka se odvijala na stazi za koju su naši gosti rekli da je " naj taman" za uvjete jedne kros utrke.

Pomoć u organizaciji došla je od strane neophodnih sponzora i donatora. Ovim putem se zahvaljujemo našem gradskom rukovodstvu koje nam je uvijek na usluzi i daje nam vjetar u leđa.

Velike zahvale idu i našim sponzorima – društvu INA d.d., Hrvatskim šumama d.o.o. te donatorima Podravska banka d.d., Robin d.o.o., Galon d.o.o., MAGMA d.o.o., medicinskoj službi, članovima i volonterima.

Čestitamo svim sudionicima i do sljedećeg viđenja!

Sportski pozdrav,

Atletski klub Koprivnica

Slike