Makarska 2024 6. dan

Makarska 2024 6. dan

6. DAN

U devet sati treneri su nas ispratili na trening, a oni otišli na seminar upijati nova znanja. Muku koju prolazimo na treninzima ublažuje nam prekrasno jutro. Ovdje svako doba dana ima neku svoju čaroliju.

Nakon ručka, vrlo brzo smo otišli na drugi trening na kojem smo odradili kilometražu hodanja u tempu. Danas smo bome prehodali velik dio Park šume Osejava a poseban prizor ljepote u moru priredilo nam je i par dupina.

Sunce nas je pržilo, jezici su bili aktivni 😊naravno i noge 😊 a cilj nam je bio da se što prije vratimo u hotel kako bi imali nešto više vremena za odmor.

Na treći trening stigli su i naši treneri i odradili udarni zadnji trening za kraj naših priprema. Trening je bio težak a vrlo interesantno je bilo da su ga naši atletičari, koji su nam već jako izmoreni, odradili odlično i bez cviljuganja. Već su oguglali na bol i sve poteškoće.

Današnji zadnji dan nam je bio poseban i zbog naše Tije koja je imala iznimnu čast da spozna kako je to odraditi trening hodanja, rame uz rame sa hrvatskim rekorderom Brunom Erentom.

Na kraju treninga, naše zadovoljstvo, zabilježili smo sa par fotkica, a navečer je uslijedilo pakiranje za naš sutrašnji povratak kući.