7.dan Makarska povratak kući

7.dan Makarska povratak kući

Dan 7.

Nakon doručka potrpali smo svoje stvari u autobus, pozdravili se s dragim domaćinima i krenuli put Koprivnice gdje smo se iskrcali nakon osam sati vožnje a naši prijatelji iz Atletskog kluba Međimurje produžili put do Čakovca.

Sedam dana nam je vrlo brzo proletjelo, dani su nam bili maksimalno ispunjeni. Treniralo se naporno a i vrijeme nam je svih dana išlo u korist.

Kući smo se vratili zadovoljni odrađenim pripremama.

Izjave trenera Dalibora i Tihomira:

Završili smo pripreme u Makarskoj ostvarivši sve planirano. Treniralo se tri puta dnevno te je svaki atletičar što pretrčao, što prohodao preko 100 kilometara uz visinsku razliku. Odradili smo svih 15 planiranih treninga, proširili dodatno zajedništvo među atletičarima i atletičarkama koji su bili na pripremama, disali smo svi kao jedan, družili se s atletičarima iz drugih klubova i iz drugih država, podigli fizičku pripremu i jedva čekamo prva natjecanja da sve to kapitaliziramo. Pripreme ovakve vrste su višestruka korist za naše atletičare, zajedništvo u našem klubu, ali i za trenere koji se susreću s drugim trenerima i izmjenjuju nova iskustva. Bilo je i novosti u treningu kao što je hlađenje listova u moru.Ukratko svi jedva čekaju nove pripreme.