4. dan Makarska

4. dan Makarska

Dan 4.

Jutarnje silaženje stepenicama na doručak – blaženi rukohvat, komentar nepotreban😊Na jutarnjem treningu dočekalo nas malo tmurno i vjetrovito vrijeme. Temperatura nešto niža u usporedbi sa jučerašnjim jutrom ali odlična za trčanje.

Prvi trening sastojao nam se od lagane kilometraže koju su odradili samo najjači, a dio je radio trening snage. Na kilometraži koliko smo u jednom smjeru uz pomoć vjetra išli kao leptirići, toliko smo u drugom imali njegov otpor. No, sve je odrađeno prema programu naših trenera Tihomira i Dalibora.

Vrijeme brzinski prolazi te nam je tako i drugi trening brzo uslijedio.

U 13 sati temperatura zraka bila je 19⁰C, sunčano i južni vjetar nešto jači od jutarnjeg. Krenuli smo na relaksirajuću kilometražu (hodajući) koja nas je vodila nogostupom, kamenjarom, stazicama uz prekrasan pogled prema Makarskoj. Koliko god mišići zatežu ovo je bio odličan relaksirajući trening iako je i tu bilo dosta uspona i stepenica te mislim da nitko nije ni shvatio da smo prešli punih 7 km.

Treći trening smo pomaknuli za pola sata ranije misleći da će biti kiše, no, od kiše ni traga samo je vjetar bio neumoran kroz cijeli dan ali nije nas spriječio u odrađivanju našeg treninga.

Eto, već je proletio četvrti dan.