2. dan priprema Makarska

2. dan priprema Makarska

Dan 2.

Doručak smo imali u 8 sati a u 9 krenuli na prvi trening. Bio je to brdski trening. Lagano trčeći (uzbrdo) krenuli smo prema odabranoj uzbrdici koja nas je ujedno vodila podno Biokova a na kojoj je odrađen odličan trening. Uzbrdo, nizbrdo i trening je završio laganim rastrčavanjem uz more a potom opuštanje nožica u moru. Sa treningom smo završili nešto iza 11 sati, a već u podne čekao nas ručak.

U 13 sati sjalo nam je sunce i bilo je ugodno toplo te smo šetajući krenuli prema stadionu koji je od našeg hotela udaljen 2-2,5 km i tako je započeo naš današnji drugi trening. Jedna grupa je odradila tehnički trening vezan za prepone a druga grupa za štafete. Nakon sat vremena završili smo sa treningom a stadion su počeli puniti atletičari drugih klubova. Laganom šetnjom vratili smo se u hotel gdje je uslijedilo opuštanje od kojih tri sata.

U 18 sati uslijedio je treći trening, trk uz more 2 km u jednom smjeru i toliko u drugom sa zagrijavanjem je bilo ukupno 5 km. Po završetku opuštali smo noge u moru.

Naš vrlo aktivan dan završili smo večerom u 20 sati, malo gledanje nogometne tekme i spavanje.

 

Video materijal